Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Brazzaville, 6 mesos després. Amb Albert Caramés.

El mes de març de 2012, un dipòsit d’armes de les forces armades del Congo situada a Brazzaville, la capital del país, va explotar causant més de 200 morts. El radi dels danys va estendre’s més enllà d’un quilòmetre. 6 mesos després, diverses entitats i agències internacionals encara treballen per trobar les restes dels explosius que no van esclatar i que podrien seguir causant danys sobre la població civil.

L’Albert Caramés és tècnic de l’Agència de les Nacions Unides contra les Mines i, en aquests moments, es troba a Brazzaville treballant en les tasques de neteja i desminat de la zona. Avui, dissabte 29 de setembre, ens hem posat en contacte amb ell via Skype i hem enregistrat la conversa. Dilluns que ve, entre les 20:00 i les 21:00 hores la podreu escoltar al PUNT ORG.

A continuació, us deixem amb les imatges fetes per les mateixes Nacions Unides dels efectes de l’explosió a Brazzaville. També n’adjuntem d’altres sobre com convé emmagatzemar les armes i com no.

Recorda que el PUNT ORG és un programa independent, lliure de tota influència política o comercial que pugui incidir en els continguts que emetem. Per ajudar a mantenir-nos així, és important la teva col·laboració. Amb 1€ mensual, pots enfortir el programa i a consolidar-lo dins la graella com l’únic espai radiofònic fet per la ciutadania i per a la ciutadania. Només cal clicar aquí i difonguis la idea tant com puguis. Moltes gràcies!

One Comment

  1. Bona feina!!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed