Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Buscant dues persones pel PUNT ORG!

PUNTORG_JOANORTIZISERRAEt presento el PUNT ORG: un programa sobre acció ciutadana i canvi social que s’emet cada dilluns de 20:00 a 21:00 hores a Ràdio Estel. A l’espai, faig anàlisi crítica del sistema en què vivim i ofereixo, al mateix temps, models alternatius per canviar el món a partir de les petites accions quotidianes. Bé, jo no! Els convidats que passen per l’estudi!

La meva voluntat és fer un programa de periodisme independent que, a més, estigui microfinançat per la ciutadania.

El que passa, però, és que estic buscant un equip de persones que m’ajudi en diferents tasques i faciliti la realització del propi programa. En ràdio, un equip sempre funciona millor que no pas un de sol! Així que de cara al gener, m’agradaria comptar amb:

-       Una persona amb coneixements de gravació i edició de vídeo i àudio. Preferentment amb recursos per poder editar pel seu propi compte.

-       Una persona amb coneixements de Community Manager (WordPress, Facebook, Twitter, Pinterest)

Quins requisits haurien de tenir aquestes dues persones? Fàcil i clar:

 • Estudis (acabats o acabant) en comunicació: periodisme i/o comunicació audiovisual.
 • Català com a llengua materna.
 • Molta facilitat de paraula i bona capacitat d’improvisació.
 • Absoluta passió per la comunicació.
 • Total interès per temes socials.
 • Capacitat d’entrega.
 • Indispensable que siguin persones alegres i il·lusionades.
 • Que portin bon “rollo” a l’ambient de treball!

Tasques que farien:

 • La persona responsable d’audiovisuals serà l’encarregada d’enregistrar el programa amb càmera de vídeo. Editar-la i pujar-la a Internet.
 • La persona Community Manager actualitzarà el blog amb continguts del programa i amb continguts relacionats. Dinamitzarà les xarxes socials per fer comunitat i ampliar el nombre de seguidors.
 • A més, les dues persones tindran una secció dins del programa.

Perquè tinguis en compte:

 • El programa només dura una hora setmanal. La feina que requereix es pot assumir al llarg de tota la setmana en petites estones. No em fico en els horaris de cadascú. Que faci tothom el què vulgui mentre tingui la feina feta al moment que toca! Només demanaré presència a l’emissora el dia del programa!
 • El programa es grava de 15:30 a 17:00 hores cada dilluns.
 • L’espai està microfinançat per l’audiència al preu d’1€ mensual per cada col·laborador. Cal ampliar el nombre de seguidors al màxim. La meva idea es poder repartir els beneficis equitativament. Ja se sap: en aquests temps que corren, no només cal treballar, sinó que cal buscar qui ens pagui! I un programa com aquest, té tot el sentit del món que busqui la contribució desinteressada de la ciutadania! Si no: independents de què?
 • Qui vingui, que s’ho prengui com una “teràpia” això de passar per la ràdio cada dilluns, perquè dins l’estudi, el món s’atura i els problemes s’obliden. Passa molt ràpid i passa bé!

Si t’agrada la idea, només cal que enviïs un email al programa amb el teu CV i et venguis, tant com puguis, amb un marge d’entre 5 i 10 línies! Prometo que tindràs resposta! Per cert: on ho has de fer? Senzill: puntorg@radioestel.com

Per cert, data límit: 9 de desembre!

One Comment

 1. Lo estoy distribuyendo, mucha suerte! Besos, Elena

  Nosotros mismos debemos ser el cambio que deseamos ver en el mundo. Gandhi.

  El 02/12/12 21:00, PUNT ORG escribió: > WordPress.com > Joan posted: “Et presento el PUNT ORG: un programa sobre acció > ciutadana i canvi social que s’emet cada dilluns de 20:00 a 21:00 > hores a Ràdio Estel. A l’espai, faig anàlisi crítica del sistema en > què vivim i ofereixo, al mateix temps, models alternatius per c” >

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed