Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

La llei dels cicles

Tierra03 Kepler-gif-animadoLa llei dels cicles. Una llei de la que no n’escapa ningú! Que ens diu que la naturalesa avança en el temps seguint uns patrons que es van repetint!

El final mai és el final, sinó que és l’inici d’una nova etapa. Amb l’experiència acumulada del cicle anterior i amb la incertesa del cicle que comença.

Així nosaltres arribem al llindar que separa el 2013 del 2014.

Deixarem enrere l’any en què va morir Nelson Mandela. O Hugo Chavez! L’any del cas Snowden! Del descobriment del finançament irregular del Partit Popular. L’any en què es va pactar la data i la pregunta per la consulta catalana. L’any dels escàndols a la sanitat pública! L’any de tantes i tantes coses que no caben en aquest espai!

I encetarem un nou cicle amb la vista posada a l’11 de setembre! I al 9 de novembre! Iniciarem el 2014 amb el reconeixement sincer dels presos d’ETA pels patiments causats. Ens acostarem més al final de la crisi. I qui sap, potser la superarem i en començarem a notar els efectes! Malgrat tot, haurem de seguir lluitant pels nostres drets. I potser la revolta treurà el nas per casa nostra!

Així, arrabirà el cap d’any i brindarem amb cava. I dipositarem les nostres esperances en el 2014, que entrarà carregat dels millors desitjos per un món millor. Ens auto convencerem de que aquest serà el nostre any. Que les coses aniran millor. Que tot canviarà.

I el calendari del 2014, penjat a la paret de la cuina, ens mirarà amb cara de preocupació. Un any més donant-li a ell la responsabilitat de fer canviar el món. Com si d’ell en depengués que els problemes s’arreglessin.

Viure amb l’esperança de que el món s’arregli sol o implicar-se personalment en que això passi. Aquesta és, sens dubte la diferència entre estar sotmesos a la llei dels cicles o estar atrapats en un lapse de temps que es repeteix any rere any. La decisió és a les nostres mans.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed