Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

2014: Puny Fort, Cor Valent!

Sí Sí!!!Em diuen que si vull marxar i a mi que la resposta em ve sola quan llegeixo els diaris. I per més que ens amenacin de quedar fora de la Unió Europea o de la moneda única, penso que la incertesa d’un futur com a nou estat pot més, molt més, que la certesa d’un retorn al passat amb les polítiques que estila el govern espanyol de la present legislatura.

I davant del discurs enverinat de la por, m’entra més valentia i empenta. Ganes i il·lusió. Força i tossuderia. Sabent que el discurs de la por no pot venir sinó d’aquells qui volen decidir per nosaltres. I aquests, en tot cas, els hem de tenir de veïns. Però no de governants.

Tot plegat, assumint, amb el cap i amb el cor, que aquest any 2014 és un any per als valents. Per als qui prenen decisions i assumeixen riscos. Per als qui volen canviar-ho tot. Per als qui mai més volen ser com fins ara. Per als qui lluiten per avançar en el camí del desenvolupament de la consciència humana.

Encetem el 2014 amb l’esperança dipositada en la ciutadania. Amb el desig de tancar un cicle històric que ens ha fet més forts i més coratjosos. I fer-ho amb el joc democràtic i la noviolència.

Justícia. Dignitat. Llibertat. Pau.

Ser nosaltres per expressar-nos tal com som. Per aportar la nostra essència a la humanitat. Per oferir el nostre tarannà a la Comunitat Internacional. Per caminar cap a la humanitat unida des de la llibertat! Per créixer. Ser nosaltres per ser nosaltres.

2014: puny fort. Cor valent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed