Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Que vingui la revolta! Que vingui!

Movimiento_15-M_cala_BarcelonaNaomi Klein, prestigiosa periodista i activista canadenca, va dir, sobre el moviment “Occupy Wall Street”, que el canvi de sistema vindrà del carrer i no pas de les urnes.

I jo dic: que en prenguin nota els més escèptics i que comencin a creure’s que el que ha passat al Gamonal de Burgos crearà, si és que no l’ha creat ja, un antecedent.

Diversos rotatius internacionals parlaven de possible revolta a Espanya en el seu calendari de previsions pel 2014. I sabeu què? Pot ser que s’acompleixin els pronòstics. Perquè molts no entenem com hem pogut aguantar la situació fins als extrems d’avui dia.

Ja poden inventar canons de so, ja poden enviar la policia, ja poden crear lleis contra el dret a manifestació, que res pot fer front a la ràbia i la impotència barrejades d’una ciutadania quan s’ha tocat fons per culpa de la irresponsabilitat d’uns quants.

Amb desitjos de revolta enceto aquest any. I que sigui una revolta permanent fins que la justícia no caigui sobre els culpables de la present situació.

Això sí, als violents de sempre, dir-los que siguin una mica més intel·ligents perquè destrossar mobiliari urbà, calar foc als contenidors, enfrontar-se amb la policia o destruir caixers automàtics no és eficaç! I la violència sempre comporta més violència.

I als noviolents, que revolucionin les seves vides. El seu dia a dia! La seva manera de fer, de ser, de pensar, d’actuar. Que la revolta s’instal·li dins de cadascú de nosaltres. Que siguem la revolta personificada.

Que vingui la revolta aquest 2014. Que vingui! Que vingui!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed