Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Homenatge a Alfons Banda, programa especial

El dilluns 2 de febrer vam dedicar una mitja hora a parlar de la figura del recentment desaparegut Alfons Banda, una figura clau en el pacifisme a Catalunya que ens deixava el passat 30 de gener. Vam comptar amb la presència d’en Xavier Masllorens, president de FundiPau i el Jordi Armadans, director de la mateixa entitat. Van entrar per telèfon en Pepe Beúnza i l’Arcadi Oliveres, dos activistes per la Pau rellevants. A més de recordar la figura de l’Alfons Banda, vam parlar de Cultura de Pau i d’Educació per la Pau. Espero que us agradi el vídeo.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed