Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

5 anys de la PAH

PAH_PuntOrg5 anys. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ha fet 5 anys. Un lustre de lluita social durant el qual ha aconseguit fer pujar els colors als polítics i demostrar que la dreta i l’esquerra d’aquest país no es diferencien en res. Que tots estan al servei dels bancs i no dels ciutadans. Que tots busquen protegir els seus interessos, siguin els que siguin, cobrint-se les espatlles els uns als altres; orientant la política al lucre personal i tot, sota el nom de democràcia.

5 anys i un miler de desnonaments paralitzats, un miler de reallotjats i milers de dacions en pagament assolides. És el palmarès d’una plataforma que, per si no en tingués prou lluitant contra la injustícia social, a sobre ha de lluitar també, contra els obstacles que ara sí ara també li llença el govern en forma de persecució.

La trista realitat és que hi ha molta feina per fer davant la resistència de l’establishment a canviar. Però el cert és que, com diu una de les seves portaveus, Ada Colau, el ciutadà té molt més poder del que es creu. I ho està demostrant: teixint vincles entre persones, creant formes de protesta noviolenta, unint-se per una mateixa causa i, tot sovint, degustant el triomf de les petites batalles en una guerra inacabable contra l’establishment d’aquest país.

Queden molts objectius per assolir, el primer és el de l’habitatge social. Omplir els pisos buits que tenen els bancs amb lloguers assequibles. Però amb la força d’aquesta plataforma i la simpatia que en rep de bona part de la població, la victòria està assegurada.

És per això que el Compromís Ciutadà felicita la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca. Per molts anys!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed