Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

La independència comença en la ment

LlibertatEl problema el tenen ells i no nosaltres. Que volem marxar i començar de nou. Perquè tenim clar qui som i on volem anar. Perquè no estem presos d’odi ni d’enveja. Sinó carregats d’il·lusions.

Perquè l’esforç és la nostra constant. El treball del dia a dia. L’anhel de viure millor. L’anhel de viure tal com som.

Perquè volem desprendre’ns dels lligams que ens encadenen a una mentalitat antiga i ignorant.

Perquè no volem convèncer ningú. Sinó que volem fer la nostra. Perquè ens omplim d’arguments constructius. Perquè ens estimem i volem el millor pel nostre futur.

Perquè mirem al món directament amb els nostres propis ulls i no amb els ulls a través dels quals ens fan mirar.

Defugim els arguments de la por. No contestem l’insult amb un altre insult. Afrontem els atacs diaris esquivant-los o fent desobediència. I ens armem de paciència. De democràcia i de noviolència.

Però que ho tinguin clar: nosaltres ja sabem què volem. I si ells fan una lectura més intel·ligent de tot plegat, podran veure la realitat com una oportunitat per ser millors ells també.

…perquè, que no en tinguin cap dubte: la llibertat, un dels més grans ideals de la condició humana, comença en la ment de les persones. I molts catalans ja ens sentim plenament així.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed