Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

La vida és música i la volen treure de les aules

PlanetesGirem, en ordenada òrbita, al voltant del Sol, mentre aquest, segueix la simfonia de l’Univers. Les gal·làxies ballen al ritme d’una vibració eterna i profunda. És una festa constant de matèria i energia coordinada per unes mans de ritme i perfecció.

Els savis que tenen l’oïda fina, ho saben. I escolten el so dels astres i els planetes buscant sintonitzar-se amb ells.

La vida és música. La vida és so. Tracem equacions complexes per comprendre les lleis de la creació. Tot i que en el fons, sabem que cadascuna d’elles pot ser transcrita, directament, al pentagrama musical.

Es desperta el nostre ésser quan se’ns envolta de música.

La dels grans clàssics ens porta directament a Déu. Ells ens expliquen, a través de les seves partitures, com va ser feta la creació.

Escoltar-la refina l’ànima. Estudiar-la, contribueix en el desenvolupament del cervell. Reforça la psicomotricitat, el pensament lògic, les competències en llengües, la sensibilitat, l’autoestima… Perfecciona la intuïció. Equilibra les emocions. Desperta el cor. Expandeix la consciència.

I quan veus la importància de la música, i penses que aquesta hauria de ser transversal a tots els sistemes educatius del món, en aquest país anomenat Espanya, la fan desaparèixer com a troncal per convertir-la en optativa. D’aquesta manera, podran haver-hi alumnes que acabin la secundaria sense saber les notes ni els ritmes.

És així com es creen les lleis en un país on la ignorància o la perversió és la responsable de governar. I a sobre, amb l’insult d’anomenar-la llei de millora de la qualitat educativa.

Treure la música als nostres fills és negar-los conèixer l’única ciència que trascendeix. I el pitjor és que sembla que estigui orquestrat a consciència.

Alguns haurien d’anar a “l’habitació de pensar” i no sortir-ne fins al cap d’uns quans segles.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed