Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Sáez de Santamaría i la seva “pu…” vida

La paraula diu més de nosaltres del que ens pensem. Tant és així que només cal escoltar amb atenció les persones per saber realment com som.

La paraula és aquell vehicle d’expressió que tanca, en sí mateixa, idees i conceptes que provenen de la nostra personalitat i que nosaltres fem servir per comunicar des de dins cap a fora.

És per això que cal prendre consciència de la manera com ens expressem. I no només perquè els nostres defectes quedin exposats als altres, sinó perquè ens poden ajudar a conèixer-nos millor.

A més, hem de saber que les paraules donen força a aquells conceptes als que ens referim cada cop que les pronunciem.

És per aquest motiu que quan diem que estem cansats, reforcem una mica més la idea de cansament. O que quan diem que estem espessos, en realitat, estem empoderant el concepte de tenir un dia mentalment gris.

Cada dia deixem anar un munt de paraules que ressonen negativament en nosaltres mateixos i que no ens ajuden a millorar com a persones.

Són maneres de parlar. Sí. Les fa servir molta gent. Sí. Però això no vol dir que no englobin defectes col·lectius. I que no empoderin aquells conceptes als quals ens referim.

Ara que la vicepresidenta española, Soraya Sáez de Santamaría, ha assegurat contundement no haver cobrat mai en un sobre, també ens ha quedat clar, a tots els ciutadans, quin concepte té de la seva vida.

Simplement hi ha coses que, si es diguessin amb altres paraules, no ens delatarien tant.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed