Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

El poder transformador de la música

El proper cap de setmana, dies 19 i 20 de novembre, se celebra al World Trade Center de Barcelona el III Congrés Internacional las Puertas de la Luz, dedicat a la música i la seva desconeguda influència al llarg de la història.

Centrant el congrés en la figura de Cyril Scott, compositor, autor de diversos llibres de temàtica espiritual i artista, l’esdeveniment voldrà fer explícita la importància de la música al llarg del temps. I com, aquesta, ha tingut un paper imprescindible, encara que desconegut, en el desenvolupament intern de la raça humana.

Dilluns passat al PUNT ORG, l’únic programa sobre acció ciutadana i canvi social micro-finançat per l’audiència, vam entrevistar el director de l’esdeveniment: Josep Lluís Caritg.

Ens va desvetllar un congrés carregat de continguts filosòfics, científics, artístics i espirituals servits amb interpretacions musicals, espectacles de dansa i fins i tot un concert de gospel.

El III Congrés Internacional Las Puertas de la Luz serà una clau d’incalculable valor per aprendre a escoltar la música des d’una òptica que va més enllà de l’experiència estètica.

Amb convidats de renom internacional i un seguit d’actuacions d’elevada intencionalitat, Las Puertas de la Luz está pensat per no deixar indiferent a ningú. I per ensenyar com, en la música, hi ha una via de ràpida i directa conexió entre la persona i la seva part més interna.

Adjuntem la conversa durant el PUNT ORG amb Josep Lluís Caritg. Espero t’agradi.

Més informació: http://puertasdelaluz.org

 

3 Comments

  1. Felicitaciones tanto al conductor del programa como al entrevistado: director del III Congreso Internacional. «La música su desconocida influencia», José Luis Caritg. La entrevista contiene la información suficiente como para suscitar interés hacia un evento único y de primerísima calidad tanto en el aspecto artístico, como filosófico o científico. Me gusta la línea del programa. ¡Ánimo y a seguir!

  2. Muy sugerentes las palabras que el director del Congreso “La Música, su desconocida influencia” nos ha transmitido en esta entrevista. José Luis Caritg nos ha hablado sobre aspectos por descubrir en relación con la influencia que las grandes composiciones han tenido en el desenvolvimiento de la humanidad. La música siempre ha formado parte de mi vida y este Congreso puede desvelarme aspectos desconocidos.

  3. Moltes gràcies per animar-se a fer un congrès d’aquestes característiques i donar-nos l’oportunitat d’assistir-hi , que sigui la llavor per fer-ne molts altres!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed