Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

El PUNT ORG comença una nova col·laboració

El PUNT ORG, el programa de ràdio sobre acció ciutadana i canvi social micro-finançat per l’audiència, va començar, ahir dilluns 30 de gener, una nova col·laboració. Cada setmana i a través d’una intervenció telefònica, els amics de la cooperativa de consum hortgànic ens donaran un consell pràctic per ser més responsables a l’hora de consumir.

Aquesta secció la comencem amb la convicció que, petites accions diàries ens poden ajudar d’una manera sorprenent, a canviar el món. Com? Doncs a continuació te n’adjuntem la resposta.

Recorda que el PUNT ORG es manté en antena només gràcies a les aportaciones de l’audiència. El teu suport ens empodera i ens converteix en un programa únic. Vols ajudar-nos a consolidar-nos com a programa radiofònic totalment INDEPENDENT? Clica aquí. Gràcies!

Escolta la conversa amb els HORTGÀNIC.-

 

2 Comments

  1. Hola,soy javi y os he escuchado hoy que hablabais de una compañia de Mataró que se dedica al aceite reciclado y el hidrogeno para el coche,si es mucha molestia,podrian mandarme un punto de contacto con esta empresa que me ha interesado mucho y no he podido apuntarme la direccion que habeis dicho,muchas gracias y me ha gustado mucho vuestro programa un saludo gracias

    • Hola Javi, envio la teva pregunta als companys d’Hortgànic perquè són els qui ho coneixen de prop.
      Salutacions i gràcies per escoltar-nos.
      Joan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed