Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

El PUNT ORG, reconegut amb un premi de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona

En el moment de l'agraiment. Prometo una foto millor quan rebem les oficials.L’emissora Ràdio Estel per la seva programació en general i el programa PUNT ORG en particular, van rebre, ahir dilluns dia 30 de gener, la menció especial dels premis que, com cada any des d’en fa 19, entrega el Consell Municipal de Benestar Social als mitjans compromesos en la difusió de la realitat social de la ciutat de Barcelona. El lliurament es va fer al Saló de Cent de l’Ajuntament.

Per mitjà d’aquesta nota, vull agrair i dedicar el reconeixement, per la part que em toca, a tots els qui creieu en el PUNT ORG. Els qui esteu convençuts que només a partir de l’acció ciutadana es pot aconseguir el canvi social que tan necessitem. Entenc que el món començarà a canviar a partir del moment en que siguem capaços de dedicar una part del què ens pertany a que les coses que són bones, simplement puguin créixer.

Gràcies, doncs, als qui poseu diners al PUNT ORG per la tasca de servei que feu. En el context econòmic que vivim, no és fàcil rebre donacions. Aquest és el mèrit dels qui feu possible el programa. Sempre he entès que el servei es presta quan aquest és requerit. És una satisfacció molt gran poder veure com, amb el temps que portem, i gràcies a vosaltres, hem recollit la quantitat necessària per mantenir el programa en antena.

D’altra banda, el programa manté oberta la recollida de fons per cobrir les despeses del present trimestre. Convido tothom que encara no ho sigui, a formar part de la família del PUNT ORG. Penso que són les aportacions anònimes i desinteressades les que més capacitat tenen per empoderar el programa i fer que aquesta veu pel canvi soni més forta i amb més consistència.

Crec que són moments per recordar aquella frase que va dir Saramago en el seu moment: “en el món hi ha dues superpotències, una són els Estats Units i l’altra ets tu”.

Recorda que el PUNT ORG es manté en antena només gràcies a les aportaciones de l’audiència. El teu suport ens empodera i ens converteix en un programa únic. Vols ajudar-nos a consolidar-nos com a programa radiofònic totalment INDEPENDENT? Clica aquí o sobre la imatge a continuació. Gràcies!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed