Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

O els mitjans s’apoderen de nosaltres o nosaltres els empoderem a ells

Durant els gairebé 40 dies que haurà durat la campanya de recollida de fons pel PUNT ORG, he pogut aprendre moltes coses. La primera de totes és que el més important no és acumular la riquesa, sinó posar-la al servei del bé. Utilitzar-la degudament en allò que és més necessari i important, no només per un mateix, sinó per al conjunt de la societat; encara que a vegades serveixi perquè se’n beneficiïn terceres persones sense que nosaltres ho veiem.

He pogut aprendre que les donacions són aquella acció desinteressada de molts que, simplement, entenen que el món canviarà quan tots hi posem de la nostra part, sense excuses ni evasions. I això, avui dia, té molt de mèrit, sobretot perquè, en un context econòmic tan difícil,

tendim a exigir que la prosperitat ens arribi a nosaltres, més que no pas a voler-la fer arribar, nosaltres, a la resta de persones.

És una satisfacció molt gran, saber que el PUNT ORG està finançat, exclusivament, amb diners que vénen d’aquells que creieu en aquest món del que parlem cada dilluns. Això ens converteix en un espai privilegiat. És un gran honor saber que la donació que ens heu fet, la podríeu haver fet servir per satisfer els vostres desitjos personals. En canvi, però, heu cregut en aquest programa i heu prioritzat voler-li donar el vostre suport. Aquesta actitud, que és l’autèntic embrió del canvi, encara ens fa més forts.

Perquè mentre en la majoria d’espais dels mitjans de comunicació de la nostra societat hi ha grans empreses o institucions polítiques al darrere amb clares intencions partidistes, darrera de cada cèntim del PUNT ORG hi ha la intenció i l’empenta de persones inconformistes, anònimes, lluitadores i carregades de valors i principis per millorar les coses.

Gràcies a tots perquè, tan si es manté en antena com si cau per falta de més donacions, cada setmana feu que el nostre programa sigui únic i especial. Perquè també vosaltres compartiu la nostra filosofia de vida i feu que no ens sentim sols.

Una filosofia que aposta per l’esforç, el treball, l’empenta i la capacitat humana. Que difón la cultura de la superació i entén que els obstacles són per fer-nos anar més enllà.

Que entén que la gestió dels diners no ha de ser ni especulativa ni acumulativa, sinó veritablement solidària, doncs ha d’arribar a aquella part de la societat on més es necessiten.

Gràcies als qui ens esteu ajudant en aquest programa que defensa la idea de que no hem de treballar principalment per enriquir-nos, sinó per prestar un servei i ser útils als altres. Només així es genera la veritable prosperitat.

Gràcies per sumar-vos a la nostra paraula, que també és el vostra, perquè de tot això, no hi ha cap altre espai periodístic que en parli tan oberta i directament.

Estem convençuts que canviar el món no és una utopia, sinó una necessitat. I que per fer-ho, només cal que ens convertim en “el canvi que vols veure al món”. Gràcies als qui ja esteu actuant en conseqüència. El nostre treball individual és la clau del triomf col·lectiu. De l’individualisme a la col·lectivitat.

Per viure en una societat millor, tots, el 100% dels ciutadans, ens hem de sentir responsables. Així que si estàs llegint aquestes paraules, dona’t per eludit. Perquè l’esforç individiual, el que ens molesta o ens fa mandra de fer, és l’únic que ens pot treure del context tan difícil en el que vivim.

Fins a data d’avui, portem recollits 1085 euros, però se’n necessiten 2055 per tancar amb èxit la campanya. Si no assolim la quantitat proposada abans del 3 de març, ens quedarem a zero, doncs com bé sabeu, en aquest model de recollida de fons, s’hi val el tot o el res.

La crisi està esborrant molts espais de l’esfera periodística de casa nostra, en uns moments en el que fan més falta que mai. N’hi ha d’altres, però, que poden ser salvats amb un petit gest solidari. El teu.

Podem deixar que els mitjans s’apoderin de nosaltres o podem, nosaltres, empoderar els mitjans.

Ens ajudes a seguir en antena? Si és el teu desig, clica aquí.

No Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. Entrevista a Ràdio Estel al programa PUNT ORG | SAVIAE - [...] Llegueix tot l’article aquí This entry was posted in Noticies, Xarxes Socials by admin. Bookmark the …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed