Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

El PUNT ORG rep un premi de Ràdio Associació de Catalunya

ImageBones notícies! El PUNT ORG, l’únic programa d’acció ciutadana i canvi social, que a més està finançat per crowdfunding, ha rebut el premi a la MILLOR PROPOSTA d’INNOVACIÓ dels premis que anualment entrega Ràdio Associació de Catalunya.

Els arguments que apunta el jurat per a la concessió del distintiu són els d’ “aconseguir un nou model de programa que apunta l’anàlisi crítica del sistema en què vivim, a partir de l’acció ciutadana i el canvi social, i microfinançat per la mateixa audiència”.

Per mitjà d’aquest blog no puc més que mostrar la meva immensa alegria. Vull compartir-la amb els qui feu possible el PUNT ORG i agrair-vos-ho un cop més. Saber que unes 60 persones creieu en aquest espai radiofònic i aposteu de la vostra butxaca per mantenir-lo en antena és l’estímul més poderós que tinc per posar-me davant del micròfon.

Gràcies per compartir la idea de que la generositat i la cooperació són les eines més necessàries per sortir de la complicada situació que atravessem. Per posar una quantitat, fos la que fos, de la vostra butxaca i voler-me ajudar a difondre una idea. Gràcies per creure en el PUNT ORG. Però sobretot, gràcies per la vostra suma, perquè amb ella heu volgut canviar una mica les coses cap a millor.

Potser una donació és un gran o petit gest. Però sense aquest gest, el PUNT ORG estaria mancat del vostre estímul. I és precisament això el que li dóna sentit i força. Per més que sigui jo el qui surt per antena setmanalment, la intenció col·lectiva de tots és el que dóna poder al programa. És per això que us dic, amb alegria, que aquest premi també és vostre. I amb vosaltres els comparteixo.

 

One Comment

  1. Totalment merescut!!! : )

    Per cert, això no és un “slogan”, és “L’SLOGAN”! : )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed