Paste your Google Webmaster Tools verification code here a81d1c
Pages Navigation Menu

Joan Ortiz i Serra

JoanOrtiziSerraPeriodista barceloní nascut el 20 d’octubre de 1980. Inicia la seva trajectòria periodística als 17 anys. I ho fa en diferents emissores radiofòniques d’àmbit municipal, en bona part, fent temes socials.

L’any 2001 rep una subvenció de la Generalitat de Catalunya per a la realització d’un programa sobre Cooperació i Drets Humans que desenvolupa a Ràdio Estel, la primera emissora d’àmbit autonòmic en la que treballarà.

Actualment desenvolupa el Compromís Ciutadà, l’únic espai sobre Nova Consciència social que, a més, està micro-finançat per la ciutadania. Un programa que s’emet cada dilluns de 15:00 a 16:00 en directe per Ràdio Estel, a més de ser emès a 10 emissores municipals de Catalunya.

La seva carrera professional passa per Catalunya Cultura i Catalunya Ràdio, on realitza tasques de redacció, producció i locució. Primer com a becat per l’Institut Joan Lluís Vives i després com a autònom. També col·labora amb Ràdio 4.

El 2007 passa una temporada a Colòmbia, on treballa cobrint les notícies que genera el conflicte armat.

Joan Ortiz i Serra també s’ha format com a Community Manager i segueix exercint com a tal. Ha coordinat la redacció d’una revista de moda i tendències, un portal de notícies positives i ha estat en més d’un departament de premsa d’entitats benèfiques. Sempre, compaginant la seva tasca amb la radiofònica.

L’any 2012 va rebre una menció especial dels premis de Benestar Social de l’Ajuntament de Barcelona pel programa Punt Org, que dirigia i presentava ell mateix. Aquell mateix any va ser reconegut amb el premi de Ràdio Associació de Catalunya a la millor proposta d’innovació pel mateix programa.

Té estudis universitaris de Periodisme, d’Història de l’Art i de Cultura de Pau. Practica arts marcials i és un entusiasta de la muntanya.

Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookVisit Us On Google PlusVisit Us On YoutubeVisit Us On LinkedinCheck Our Feed